Cautare

3382 de rezultate pentru "ministeru invatamantului repartitii liceu 2010" (3.34 secunde)
Astfel, trebuie sa fie absolvent de liceu sau de scoala profesionala/scoala de arte si meserii in domeniul agricol, veterinar si economic cu profil agricol.
echipa feminina sperante (antrenor Adrian Popescu) - Campionatul National. Etapa de zona: echipa feminina liceu (antrenor Marius Florescu) - ONSS; echipa masculina liceu (antrenor Daniel Savoiu)- ONSS.
- Nu, eu nu am inceput sa pictez decat foarte tarziu, nici macar nu am luat in serios pictura, cand eram la liceu.
Dupa scoala si liceu a urmat cursuri de drept, filosofie si Teologie, calugarindu-se in anul 1833.
Caderi nervoase, suferinte din dragoste, povesti de liceu si profesori ciudati â€" Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit! Capitolele scurte, asa cum ii plac lui Cuckoo, arata ca nu intodeauna viata de liceu e usoara si uneori chiar si adolescentii au misiuni imposibile.
Andrei stie deja ca va merge cu colegii din liceu undeva la Brasov, la munte. In fiecare an, el isi reintalneste de sarbatori vreo 15 colegi de clasa si vreo 15 din alte clase din liceu, care sunt acum studenti prin tara si strainatate.
Femeia mai sustine ca s-a alertat la scurt timp dupa despartirea de Iulia, pentru ca, in fiecare zi, fiica ei avea obiceiul sa ii dea un elefon atunci cand ajungea la liceu, lucru care, miercuri, nu s-a mai intamplat.
Acest curent a reusit sa-si impuna punctul de vedere si in privinta manualelor scolare, astfel incat s-a ajuns, in prezent, ca istoria sa aiba doar o ora pe saptamana in liceu. De cativa ani, istoria romanilor este desfiintata ca obiect de studiu in liceu.
Admiterea la liceu se va realiza intr-o singura etapa computerizata, urmata de o etapa in care se vor analiza cazurile speciale.
Auto-proclamatul capitan a ceea ce media europeana numeste revolutia tinerilor este Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care inainte sa intre in politica a fost profesor de liceu in orasul sau natal Sibiu. Pe atunci, un profesor de liceu in Romania castiga mai putin de 300 de euro pe luna.
Avem la liceu un invatamant profesional si tehnic invechit, care duce ca angajabilitate maxim 30% copii sa se angajeze in calificarea pe care o urmeaza in liceu.
Cam asa s-ar putea descrie atmosfera de sfarsit de an si starea de spirit a celor care de acum inainte isi vor aminti cu nostalgie de anii de liceu.
Un incident greu de crezut a avut loc luni la un liceu cu pretentii din Capitala. Paznicii au sunat la politie cand in fata unitatii scolare au observat un grup de 10-15 persoane, care aveau la ele mai multe obiecte contondente si un topor.
Caz tulburator la un liceu din Botosani. Un elev s-a ales cu arsuri grave si a fost transportat de urgenta la spital.
In facultate a trebuit sa fac practica la un liceu foarte cunoscut, iar indrumatorul era sefa de catedra de Limba Romana. Am ramas trasnit cind, la sfirsitul unei ore, un baiat a venit si mi-a spus ca nu a citit nici o poezie in liceu.
Bataie cu pumni si picioare intre doua adolescente, in curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin
Recent, intr-un cotidain central, se facea un calcul simplu, potrivit caruia, pentru a se pregati cum trebuie la toate materiile, un elev de liceu ar trebui sa invete cam 12 ore pe zi.
- Eram in liceu cand am primit prima chitara, ca premiu, la un festival, la Sighet. ... In tinerete, am practicat baschet (in liceu) si fotbal (pana la 27 de ani).
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
La data de 15 septembrie 2011, in jurul orei 10:30, Sectia 12 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la un liceu din sectorul 3, un elev a fost agresat fizic.
google-analytics.com